Friday, January 27, 2017

Kuntavaaleissa Tampereellakin näemme jälleen miten erilaiset peräkammaripojat ja kuten ennen sanottiin "Anttilan kuvaston runkkarit", jotka eivät edes kahvipöytään tule kuin kakunpalalla vongaten raahataan eri puolueiden ehdokkaiksi puku päälle ja solmiota sovittaen





Kuntavaaleissa Tampereellakin näemme jälleen miten erilaiset peräkammaripojat ja kuten ennen sanottiin "Anttilan kuvaston runkkarit", jotka eivät edes kahvipöytään tule kuin kakunpalalla vongaten raahataan eri puolueiden ehdokkaiksi puku päälle ja solmiota sovittaen.

Unohdetaan, että kuntavaaliehdokkaalla pitää olla muutakin tarjota kuin istuva puku ja mairea ilme.

Jollei osaa päässään laskea niin ainakin osaa käyttää auttavasti taskulaskinta, tuntee edes kansantalouden perusteet, julkishallintoa, verotusta, kansainvälistä toimintaympäristöä etc, sekä tietenkin kansansa omakseen, eikä pyri vetämään retkuun, kuten nykyiset puoluepersekärpäset anne berner, juha sipilä, petteri orpo puolisoineen matuliiketoimintana jne.



-------------------------------

Miksi Suomessa ei taata suomalaisten henkeä vierasperäisten laittomia uhkailuja vastaan?



Miksi Suomessa ei taata suomalaisten henkeä vierasperäisten laittomia uhkailuja vastaan? Lienee poliisilla, syyttäjillä ja tuomareilla piip-tahojen kusta päässään, kun etninen värinä RL:n vastaisina tekoina mm. väärinä ilmiantoina, laittomina uhkailuina ymv:na nauttii käräjäoikeuksien, hovioikeuksien ja ns. korkeimman oikeuden suojelusta, vaikka tosiasiat ovat karua katsottavaa ja kuultavaa. 
Tosisuomalainen Seppo Lehto kuntavaaliehdokkaanne Tampereella 2017



--------------------------------------------------------
Paljas totuus tulee esiin kuin Seppo Lehto Näsijärvestä ;) 

Muistakaa monikulttuurisuuden hinta kansakunnallemme väestönvaihtumisena muiksi kuin suomalaisiksi, sekä toimintaympäristömme muuttuminen viidakkorumpujen kuminaksi apinoiden kirkumisineen (Herra Tossavaisia kohta joka huoneistossa)



Oppikaamme ajattelemaan riittävän isosti kumartelematta erilaisille pedofiilikulteille ja monikulttuurisuuden nimissä tarjotuille "aivopesuille" vapaaehtoisesti oman ajattelumme hyläten

Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto ehdottaa että Tampereen kaupunki kustantaa kaikille suvakkihuorille päivittäisen banaanin päivittäiseen mokutuksen tarpeeseensa, samalla voisivat katsella vanhoja Tarzan filmejä, niin saisivat annoksensa mustaa kurjuutta ja leijonan karjuntaa.


---------------------------------------------------------------------------------
Miksi Suomi, kuten EU:kin suosivat muslimiterroristeja ja elintasopakolaisia alueelleen?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment